“Etter å ha vært turleder med Eva på flere ulike type turer må jeg konstatere at det er få ting som er viktigere enn erfaring. Eva´s mange år som turleder gjør henne til en klippe å være med på tur. Hennes faglige kompetanse sikrer at turen blir en trygg og positiv opplevelse enten det er skyfri himmel, krevende vær- og navigeringsforhold eller det oppstår uventede situasjoner. Eva er en god leder, og ikke minst en hyggelig person å være med på tur. Hun er veldig flink til å se individene i gruppen og gjør sitt for å bryte isen tidlig på turen. Har du spørsmål eller ønsker å lære deler hun villig kompetanse fra sin tunge “verktøykasse”.
- Christoffer Wang
Eventyrer med Denali og Mount Everest på Merittlisten
“Jeg har vært på 13 turer med Eva som turleder, og anbefaler henne på det varmeste. Blader jeg har jobbet for – Magasinet Eva og IForm – har arrangert en årlig fjelltur i samarbeid med DNT, og Eva har vært en myndig, trygg og glad leder som har omtanke for alle som blir mer slitne enn de hadde tenkt. Eva lever som hun lærer, og er en flott ambassadør for alt av aktiviteter og gleder utendørs.”​
- Eli Stangvik
Redaktør i bladet iFORM
Gratulerer Eva, nå er du i gang! Dette må bli bra for dette kan du, Jeg har vært så heldig å være med deg på to turer (og flere blir det). Første gangen jeg var med var jeg litt spent på hvordan det skulle bli med så mange fremmede, men det var SÅ uproblematisk med deg som turleder. Du inkludere alle, du har et godt lunt vesen, et hjerte fullt av omsorg og vennlighet og en stor porsjon humor, det gjør deg til en bra turleder og venn. Men ikke nok med det, du er en god kartleser og vet hvordan et kompass fungerer også, det er trygt:-). Jeg håper av hele mitt hjerte at du får ut soffasitterne, ut i frisk luft og vakker natur og at du vil lykkes. Lykke til!
- Lisbeth Pleym
"Jeg har deltatt på 7 turer med Eva som turguide. Det har vært fotturer og skiturer, toppturer og mindre krevende turer. Evas omsorg, trygge fremtoning og evne til å motivere gjør henne til en av de beste turledere jeg har møtt. Med 7 turer i bagasjen har jeg vært vitne til såre føtter, glatte ski og dårlige knær – Eva takler det hele med stoisk ro. Jeg ønsker henne all lykke til med “Fjellentusiasten"
- Mette S. Bertnzen