Hvilken hengekøye skal du velge?

Før du velge hengekøye kan du tenke litt over hvordan du vil ha det oppi køya. Alle Ticket To The Moon voksen hengekøyene vi selger er 320cm lange.


Er du lang og stor, eller liker å ligge i ly med godt med stoff rundt deg er det mest komfortabelt med en King Size (220cm bred) eller Original (200cm bred) hengekøye. Det samme om du skal dele den med et barn eller en du er glad i.

Er du mer opptatt av vekt og størrelse i sekken skal du velge Lightest (240cm bred) som bare er 228g.

Barn over 6 år og de som er smale og korte kan velge Compact (155 cm bred). I denne køya kan du ligge å drømme deg bort mens du titter på stjernehimmelen eller midnatt solen.

Skal du sove ute om vinteren vil jeg anbefale å ha en Original eller King Size hengekøye om du er voksen, slik at du har god plass til stor og god sovepose, og annet utstyr du vil ha oppi køya.

Barn under 6 år passer fint i en barne hengekøye. Den køya vokser de heller ikke ut av på en stund, da de syntes det er kjempegøy å leke i den. Den er også fin å bruke som stol i hagen eller på tur. Om du lurer på noe er det bare å ta kontakt, så svarer vi med erfarne råd så godt vi kan. Du kan også bli med oss på tur, da kan du prøve selv hva som passer for deg. God tur!

Klikk på en av knappene under for å komme til ønsket hengekøye.

Klikk på en av knappene under for å komme til ønsket hengekøye.